Yoga - online

Antal tilmeldte: 7/30 Årgang: 1921-2003 Pris: 845,00 DKK
01/09/2021 - 06/04/2022 Online undervisning Onsdag 17:30-18:45
Instruktør: Rikke Hesselholt
Beskrivelse

Yoga for harmoni og balance
 

Hatha, flow, yin og kundalini yoga vil være de grundlæggende inspirationskilder i disse timer.

 

Vi udfører klassiske yoga øvelser, strækker og blødgør kroppen og arbejder på at opnå større styrke og balance i kroppen. Vi integrerer fysiske øvelser, åndedrættet og opmærksomheden i NU'et.
Nogle gange vil der være et specifikt tema for yoga-sessionen, som fx ekstra fokus på hofter, lænderyg, skuldre eller måske energicentrene i kroppen.

 

Som afslutning vil der være en guided dybdeafslapning/ yoga nidra og enkelte gange lydhealing med klangskåle.

Øvelser og afslapning vil hjælpe i en retning og gradvist kan give større indre ro, velvære, styrke, harmoni og balance.


Medbring evt. et lille tæppe til afslapningen.

 

Pris: 845,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Rikke Hesselholt

rikkehesselholt@hotmail.com

Instruktør på Yoga og HIIT Yoga

Yogaguide, yogainstruktør

Undervist i Skjold Gymnastik siden 2017.

Er certificeret yogalærer hos Yoga Alliance - 200 RYT - uddannet i 2016 fra InHarmony School. Har løbende suppleret med yderligere yogauddannelser, HIIT, Yin, børn; samt kurser og selvstudier indenfor krop og bevidsthed. Har arbejdet som såvel voksen som børneinstruktør.

Arbejder også med healing og lydhealing - klang/ syngeskåle og krystalskåle og deres indvirkning på kroppen og kroppens fysiske, psykiske, mentale, spirituelle lag, en verden af vibrationer, ressonans og entrainment,

Har taget esoteriske uddannelser på "Den Gyldne Cirkel" - certificeret Hjertehealer, gået på mysterieskolen og taget Verdenstjeneruddannelse samt Gralsuddannelse. Arbejder med vores indre udviklingsvej.

Cand.scient.san.publ / kandidat i Folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet fra 2005. Har tidligere arbejdet med forebyggelse, sundhed, forskning og kommunikation/ formidling.