INSTRUKTØR (18 år+) TIL BØRNE- OG SPRINGGYMNASTIK i Skjold Gymnastik Birkerød

INSTRUKTØRER SØGES

TIL VINTERSÆSONEN 2023-24

SKJOLD GYMNASTIK BIRKERØD søger instruktører på 18+ år, som har lyst til at være med i fællesskabet i gymnastikforeningen med hold for børn, unge og voksne. Vi søger instruktører med lyst til at undervise på følgende hold:

SALTOTEENS 13-17 år er et springhold for 13-17-årige gymnaster. Så har du evnerne som instruktør – og har mod på at have en flok springglade teenagere – så har vi gymnasterne! Vi søger springinstruktører, som har ambitioner, erfaring og lyst til at stå med hovedansvaret for vores ældste opvisningshold. Vi har en koreograf på holdet, som har mange års erfaring, lyst og mange gode idéer.

DGI NORDSJÆLLAND MINIMIX for gymnaster på 10-14 år, som også går på et andet foreningshold. Det er en spændende udfordring med nogle kvikke og seje gymnaster, hvor vi søger to springinstruktører til et team på 3-5 instruktører.

FORÆLDRE/BARN GYMNASTIK I ALDEREN 2-5 ÅR er holdene for de mindste børn, som gerne vil have deres forældre med til gymnastik. Har du lyst til at udfordre gennem lege, øvelser og redskaber, så de får øvet deres motorik og koordination, så får du mange sjove oplevelser. Det er også vigtigt at holde humøret højt, så børnene oplever udfordringerne som en leg.

Skjold Gymnastik Birkerød har ca 900 medlemmer og er

Vil du høre mere – så ring eller skriv gerne til Niels Henning Bjørn på formand@skjold-gymnastik.dk  Tlf.: 27 59 96 24