SOMMERGYMNASTIK - HIIT Yoga

Antal tilmeldte: 21/30 Årgang: 1924-2006 Pris: 350,00 DKK
16/04/2024 - 18/06/2024 Søholms skole, afd. Bistrup Festsal (lilla dør under tårn) Tirsdag 17:30-18:30 Instruktør: Rikke Hesselholt
Beskrivelse

Sommer HIIT Yoga 
Gå sommeren i møde, med HIIT yoga træning.
HIIT yoga er for dig, der gerne vil kombinere Høj Intensitets Interval Træning med yogaøvelser. De to komplimenterer hinanden. Det eneste udstyr vi bruger er kroppen, opmærksomheden og åndedrættet.
Vi starter med at varme kroppen op med yogastillinger og flows.
Med HIIT toner vi kroppen, træner det kardiovaskulære system, forbrænder kalorier og vi kombinerer øvelserne med korte hvile perioder med yogaøvelser.
Afslutningsvis udfører vi nogle klassiske yogaøvelser, for harmoni og balance og til slut en kort afslapning/ dybdeafspænding.
Medbring din egen yogamåtte og evt. et lille tæppe/ pude, hvis du har brug for det. 

Pris: 350,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Rikke Hesselholt

rikkehesselholt@hotmail.com

Instruktør på Yoga og HIIT Yoga

Yogaguide, yogainstruktør

Undervist i Skjold Gymnastik siden 2017.

Er certificeret yogalærer hos Yoga Alliance - 200 RYT - uddannet i 2016 fra InHarmony School. Har løbende suppleret med yderligere yogauddannelser, HIIT, Yin, børn; samt kurser og selvstudier indenfor krop og bevidsthed. Har arbejdet som såvel voksen som børneinstruktør.

Arbejder også med healing og lydhealing - klang/ syngeskåle og krystalskåle og deres indvirkning på kroppen og kroppens fysiske, psykiske, mentale, spirituelle lag, en verden af vibrationer, ressonans og entrainment,

Har taget esoteriske uddannelser på "Den Gyldne Cirkel" - certificeret Hjertehealer, gået på mysterieskolen og taget Verdenstjeneruddannelse samt Gralsuddannelse. Arbejder med vores indre udviklingsvej.

Cand.scient.san.publ / kandidat i Folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet fra 2005. Har tidligere arbejdet med forebyggelse, sundhed, forskning og kommunikation/ formidling.