Yogainspireret efterfødselstræning 2

Antal tilmeldte: 0/14 Alder: Alle aldre Køn: Piger Pris: 200,00 DKK
27/09/2023 - 11/10/2023 Søndervangshallen Spejlsalen Onsdag 10:45-12:00 Instruktør: Rikke Hesselholt
Beskrivelse

Genskab forbindelsen til din krop efter din graviditet og fødsel på et lille hold med andre mødre. Her bliver du mødt med ro og nærvær, og der er plads til både dig og din baby, selv om holdet er målrettet dig som mor. 

Perioden efter fødslen er en særlig tid. Vi praktiserer derfor yoga, der hjælper med et nærende genopbyggende forløb efter både graviditet og fødsel. Vi praktiserer øvelser, som styrker og aktiverer bækkenbunden og den indre muskulatur, samt en generel toning af kroppen med stabiliserende styrkende og strækkende øvelser fra yogaens verden.

Efterfødselsyogaen er bygget op omkring følgende elementer: Bækkenbund, kernemuskulatur & mave, skuldre & nakke, kropsholdning, nervesystem, åndedrættet. Alt foregår i det tempo og formåen din krop har mulighed for i tiden efter graviditet og fødsel.  

Holdet er for alle niveauer, dog opfordres til først til at deltage min. 8 uger efter fødslen. Tag gerne behageligt tøj på. Baby er velkommen både sovende eller vågen. Træningen er designet til dig som mor. Hver gang afsluttes med en guidet afspænding og måske med blide toner fra vindklokker til afslapning for såvel mor som baby.

Efterfødselsyoga er undervist af Rikke, som er mor til 3, og således selv været igennem 3 graviditeter og 3 meget forskellige fødsler. Rikke har siden 2013 fordybet sig i yogaens genre og samspillet mellem krop, sind og ånd. Hun har undervist i yoga siden 2017, og har oprindeligt en baggrund i Folkesundhedsvidenskab.  

Efterfødselstræning indgår ikke i rabatordning

Pris: 200,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Rikke Hesselholt

rikkehesselholt@hotmail.com

Instruktør på Yoga og HIIT Yoga

Yogaguide, yogainstruktør

Undervist i Skjold Gymnastik siden 2017.

Er certificeret yogalærer hos Yoga Alliance - 200 RYT - uddannet i 2016 fra InHarmony School. Har løbende suppleret med yderligere yogauddannelser, HIIT, Yin, børn; samt kurser og selvstudier indenfor krop og bevidsthed. Har arbejdet som såvel voksen som børneinstruktør.

Arbejder også med healing og lydhealing - klang/ syngeskåle og krystalskåle og deres indvirkning på kroppen og kroppens fysiske, psykiske, mentale, spirituelle lag, en verden af vibrationer, ressonans og entrainment,

Har taget esoteriske uddannelser på "Den Gyldne Cirkel" - certificeret Hjertehealer, gået på mysterieskolen og taget Verdenstjeneruddannelse samt Gralsuddannelse. Arbejder med vores indre udviklingsvej.

Cand.scient.san.publ / kandidat i Folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet fra 2005. Har tidligere arbejdet med forebyggelse, sundhed, forskning og kommunikation/ formidling.