DGI Jump4Fun 6-16 år

Antal tilmeldte: 7/20 Årgang: 2007-2017 Pris: 99,00 DKK
04/09/2023 - 17/06/2024 Søholm skole, afd. Bistrup, drengenes gymnastiksal Mandag 17:00-18:00 Instruktør: Birgitte Haraldsson Elina Veidal
Beskrivelse

 

Jump4fun er et hold for dig, som gerne vil gå på hold, hvor der er plads til alle uanset niveau, og hvor man først og fremmest skal have det sjovt. Jump4fun er et samarbejde med DGI og Rudersdal Kommune til børn og unge fra 6-16 år, som ikke føler, at de passer ind på almindelige idrætshold, eller som oplever udfordringer med overvægt. 

På holdet har vi det sjovt sammen samtidig med, at vi er i fuld gang med at dyrke motion. Vi fokuserer på bevægelsesglæde, godt kammeratskab og fællesskabsfølelse.

På holdet er det meget alsidigt, hvad vi laver af aktiviteter. Vi laver fangelege, stafetter, motoriske lege, spiller badminton, går ture, spiller høvdingebold, hockey og meget mere. Vi er både indendørs i en hal, men vi bruger også udeområder, når vejret er godt.  

Har du nogle spørgsmål? Så tøv endelig ikke med at kontakte os, vi hjælper dig gerne. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt holdet er det rigtige for dit barn, eller du har nogle spørgsmål, så kan du kontakte Jump4funs foreningsguide Tina Devald på tlf: 24 78 67 45 eller tina.devald@dgi.dk 

Tid: Mandage kl. 17.00-18.00

Sted: Drengegymnastiksalen på Bistrupskolen, Nordvanggårdsvej 17 - 3460 Birkerød

Pris: 99,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Birgitte Haraldsson

Instruktør på Jump4Fun
Jeg har altid gerne bevæget mig; jeg har dyrket gymnastik i en eller anden form i det meste af mit liv.
Derudover har jeg spillet boldspil som volleyball, tennis, golf og lidt badminton. Jeg har også løbet en del, og holder af at gå og cykle ture.
Jeg vil rigtigt gerne formidle denne glæde ved bevægelse – vi skal have det sjovt samtidigt med at vi bevæger os.
Jeg har arbejdet med salg og kommunikation i mange år og er nu under uddannelse til sygeplejerske.

Elina Veidal

Hjælpeinstruktør på Salto Mini Mix