DGI Nordsjælland Minimix (10-14 år)

Antal tilmeldte:
22/40
Årgang:
2009-2013
Pris:
2.100,00 DKK
31/08/2023 - 22/06/2024 Søndervangshallen Torsdag 17:30-19:30 Instruktør: Emilie Houmann-Hammer Jens Noe-Nygaard Mie Westerlund Amalie Albæk
Beskrivelse

Er du mellem 10 og 16 år og elsker du gymnastik? Søger du et hold med ambitioner om at lave en fed opvisning og et fedt fælleskab? Så skal du læse videre her:

DGI Nordsjællands Minijunior hold, er et opvisningshold,  hvor alle laver spring og rytme for at sammensætte en fed opvisning. På holdet har vi stor fokus på fælleskab, og så vi skal lærer hinanden godt at kende for at skabe gode venskaber og netværker på tværs af foreningerne. 

Holdet er for både piger og drenge og der vil i løbet af sæsonen være mullighed for at tilvælge mere rytme. Vi træner torsdage kl. 17:30-19:30 i Søndervangshallen i Birkerød. For at lave den fedeste opvisning har vi et krav om at man går på mindst 1 andet hold eller er hjælpetræner for at man kan blive så god som muligt! 

DATOER:  Kommer snarest

Vi afholder prøvetræninger de første 2 træninger, hvorefter man kan tilmelde sig, så bare mød op til første træning. Vi forholder os retten til at lave 2. prøvetræning om til en udtagelse hvis der dukker flere gymnaster op end der er plads til på holdet.  Vi forventer, at opvisninger og træninger vil blive prioriteret.

 

Kontingentet indeholder opvisningsdragt, holdtrøjer og stævnegebyr. Vi glæder os til at ser jer til næste sæson😊 OBS - der skal være minimum 20 tilmeldte gymnaster på holdet ellers bliver holdet ikke oprettet

Pris: 2.100,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Emilie Houmann-Hammer

Instruktør

Instruktør på DGI Nordsjælland Minimix
Jens Noe-Nygaard

Instruktør

Hej, jeg hedder Mie, jeg er 21 år gammel og er instruktør på DGI Nordsjælland Mini Mix! Jeg har dyrket gymnastik hele livet og elsker at bevæge mig, samt udfordre mig selv. Dog bliver det meste af min tid på gymnastik gulvet brugt som træner, da jeg elsker at give glæden ved gymnastik videre. Jeg har pt. Sabbat år, men skal inden for den nærmeste fremtid ind og læse til fysioterapeut. Jeg har i år planer om at gennemføre DGIs træneruddannelse, for at styrke mine kompetancer inden for træner branchen. I er altid velkomne til at skrive, hvis der er noget jeg kan hjælpe med :) mie.westerlund.dk@gmail.com Vi ses i Hallen :))
Mie Westerlund

Instruktør

Hejsa, jeg hedder Amalie , jeg er 22 år gammel og er instruktør på flere hold i Skjold. Jeg elsker gymnastik og har selv dyrket det hele livet. For mig er det vigtig at have det sjovt når man laver gymnastik og at have et godt fællesskab, mens man bliver udfordret og udfordre sig selv. I min hverdag læse jeg til sygeplejerske. Udover skole bruger jeg det meste af min tid på at undervise gymnastik mens jeg også selv dyrker det lidt. Jeg har igennem årene taget flere instruktøruddannelser bl.a. Gymnastik instruktør 1 (G1) og Spring sikker måtte og trampet 1, og regner med at forsætte med at uddanne mig. I er altid velkommen til at skrive til mig på mail: amaliebrus2000@gmail.com eller mobil: 27 37 48 11, hvis der er noget jeg kan hjælpe med : )
Amalie Albæk

Instruktør

amaliebrus2000@gmail.com