DGI Nordsjælland Minimix (10-14 år)

Antal tilmeldte: 22/40 Årgang: 2009-2013 Pris: 2.100,00 DKK
31/08/2023 - 22/06/2024 Søndervangshallen Torsdag 17:30-19:30 Instruktør: Emilie Houmann-Hammer Amalie Albæk Jens Noe-Nygaard Mie Westerlund
Beskrivelse
Er du mellem 10 og 14 år og elsker du gymnastik? Søger du et hold med ambitioner om at lave en fed opvisning og et fedt fælleskab? Så skal du læse videre her: DGI Nordsjællands minimix er et opvisningshold, hvor alle skal lave spring og rytme for at sammensætte en fed opvisning. Vi skal lære hinanden godt at kende, så vi kan skabe gode venskaber på tværs af foreninger.  Holdet er for både piger og drenge. Vi træner torsdage kl. 17:30-19:30 i Søndervangshallen i Birkerød. For at lave den fedeste opvisning har vi et krav om at man går på mindst 1 andet hold eller er hjælpetræner for at man kan blive så god som muligt!  Vi afholder prøvetræninger de første 2 træninger, hvorefter man kan tilmelde sig, så bare mød op til første træning. Vi forholder os retten til at lave 2. prøvetræning om til en udtagelse hvis der dukker flere gymnaster op end der er plads til på holdet.  Vi forventer, at opvisninger og træninger vil blive prioriteret. DATOER:  21/09 = Forældremøde(obligatorisk ) 11/11 = Ekstratræning ( ca fra kl 12 af) 03/02 = Ekstratræning (ca fra kl 12 af)   I løbet af sæsonen vil vi have 2 træningsweekender.  Derudover skal vi selvfølgelig til en masse opvisninger i foråret. De endelige datoer kommer ud så snart vi ved noget! Men vi forventer: - DGI Nordsjællands vinterstævne : 20 januar 2024 - DGI forårsopvisning enten Farum eller Hillerød: 2,3, eller 10. marts - Skjold Birkerøds forårsopvisning d. 23. marts 2024  - DGI Landsdelsholds Galla : 22 marts - DGI 10-14 stævne - Gæsteopvisninger i andre lokalforeninger - Sommerland Sjælland Opvisning : enten d. 22 eller d.29 juni - Sankt Hans opvisning d. 23 juni I kontingentet er indeholdt opvisningsdragt, holdtrøjer og stævnegebyr. Vi glæder os til at ser jer til næste sæson😊 OBS - der skal være minimum 20 tilmeldte gymnaster på holdet ellers bliver holdet ikke oprettet

Pris: 2.100,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Emilie Houmann-Hammer

Amalie Albæk

amaliebrus2000@gmail.com

Hejsa, jeg hedder Amalie , jeg er 22 år gammel og er instruktør på flere hold i Skjold.

Jeg elsker gymnastik og har selv dyrket det hele livet. For mig er det vigtig at have det sjovt når man laver gymnastik og at have et godt fællesskab, mens man bliver udfordret og udfordre sig selv.

I min hverdag læse jeg til sygeplejerske. Udover skole bruger jeg det meste af min tid på at undervise gymnastik mens jeg også selv dyrker det lidt.

Jeg har igennem årene taget flere instruktøruddannelser bl.a. Gymnastik instruktør 1 (G1) og Spring sikker måtte og trampet 1, og regner med at forsætte med at uddanne mig.

I er altid velkommen til at skrive til mig på mail: amaliebrus2000@gmail.com eller mobil: 27 37 48 11, hvis der er noget jeg kan hjælpe med : )

Jens Noe-Nygaard

Instruktør på DGI Nordsjælland Minimix

Mie Westerlund

Hej, jeg hedder Mie, jeg er 21 år gammel og er instruktør på DGI Nordsjælland Mini Mix!

Jeg har dyrket gymnastik hele livet og elsker at bevæge mig, samt udfordre mig selv. Dog bliver det meste af min tid på gymnastik gulvet brugt som træner, da jeg elsker at give glæden ved gymnastik videre.

Jeg har pt. Sabbat år, men skal inden for den nærmeste fremtid ind og læse til fysioterapeut.

Jeg har i år planer om at gennemføre DGIs træneruddannelse, for at styrke mine kompetancer inden for træner branchen.

I er altid velkomne til at skrive, hvis der er noget jeg kan hjælpe med :)
mie.westerlund.dk@gmail.com

Vi ses i Hallen :))