SOMMERGYMNASTIK Åben spring 11+

Antal tilmeldte: 7/30 Alder: 11-20 Pris: 350,00 DKK
13/04/2023 - 15/06/2023 Søndervangshallen Torsdag 19:30-21:00 Instruktør: Henrik Nielsen Amalie Albæk Phanuwat Jørgensen
Beskrivelse

Åben spring 11+ er et springhold for alle over 11 år. Holdet byder på noget til alle niveauer og vi skal træner alt fra vejrmøller til dobbelt saltoer. Vi skal bare have en masse sjov og springe en hel masse. Holdet er for både dem som ønsker at træner både tirsdag og torsdag og for dem som kun ønsker at træne torsdag.

Vi vil som udgangspunkt dele hold efter alder, men opvarmningen vil foregår i fællesskab. 

Har man nogle specifikke ønsker til spring så kom og snak med os trænere. Har man nogle spørgsmål så kontakt endelig amaliebrus2000@gmail.com 

 

Mvh trænerne 

Pris: 350,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Henrik Nielsen

henrik.riise.nielsen@gmail.com

Instruktør på Salto Mini Mix, DGI Nordsjælland 10-14 Øst og Åben spring 11+

Jeg hedder Henrik og jeg er 23 år gammel.

Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 2 år gammel. Jeg har altid lavet springgymnastik, og siden jeg var 11 år har jeg lavet opvisningsgymnastik hvor Jeg startede på DGI-nordsjællands opvisningshold, hvor jeg har gået siden da. Derudover har jeg gået på Vejstrup gymnastikefterskole.


Jeg har undervist siden jeg var 13. Jeg underviser primært i spring og akrobatik. Jeg har gjort mit bedste for at få så megen uddannelse inde for gymnastikken som muligt i alt fra rytmeserier, springteknik, modtagning og opbygning af træning/opvisning. Jeg gør mit bedste for at holde mig opdateret med de nyeste teknikker og metoder. Nogle af de større kurser jeg har er: G1, G2, SMT1, ST2 og SM2.


Jeg er altid til at komme i kontakt med, på: facebook, Mail eller sms.
Mail: henrik.riise.nielsen@gmail.com

tlf: 29 26 60 53.

Amalie Albæk

amaliebrus2000@gmail.com

Hejsa, jeg hedder Amalie , jeg er 22 år gammel og er instruktør på flere hold i Skjold.

Jeg elsker gymnastik og har selv dyrket det hele livet. For mig er det vigtig at have det sjovt når man laver gymnastik og at have et godt fællesskab, mens man bliver udfordret og udfordre sig selv.

I min hverdag læse jeg til sygeplejerske. Udover skole bruger jeg det meste af min tid på at undervise gymnastik mens jeg også selv dyrker det lidt.

Jeg har igennem årene taget flere instruktøruddannelser bl.a. Gymnastik instruktør 1 (G1) og Spring sikker måtte og trampet 1, og regner med at forsætte med at uddanne mig.

I er altid velkommen til at skrive til mig på mail: amaliebrus2000@gmail.com eller mobil: 27 37 48 11, hvis der er noget jeg kan hjælpe med : )

Phanuwat Jørgensen