Trampolin og spring mini 3-5 år

Antal tilmeldte: 28/30 Årgang: 2017-2019 Pris: 385,00 DKK
30/08/2022 - 28/03/2023 Birkerød Skole Tirsdag 17:00-18:00 Instruktør: Asta May Friis Wilson Laura Fredskild
Beskrivelse

Minispring er holdet for Skjold Gymnastiks mindste springere, og giver børnene en god intruduktion til gymnastikkens verden.

Det skal være sjovt at gå til gymnastik, og hos os lærer vi gennem leg og bevægelse.

Vi øver os på grundlæggende gymnastiske øvelser fx, kolbøtter, håndstand, vejrmøller og spring i mini-trampolin. Derudover har vi stort fokus på at styrke børnenes grundmotorikken, da kropsforståelse, koordination er grundstenene hos en hver at dygtig gymnast, eller sportsudøver i det hele taget.

Endelig vil der i undervisningen også indgå rytmiske elementer hvor vi gennem bevægelse til musik vil vi give gymnasterne en bedre forståelse for deres krop, motorik og timing. 

Praktisk information:

Gymnasterne skal have tøj på, som de kan bevæge sig i, og som ikke generer. Derudover skal de have bare fødder lette/tynde gymnastiksko på - ingen kondisko eller strømpesokker. Børn med langt hår, skal have det sat op, så det ikke kommer i vejen.

For at skabe ro omkring undervisningen bedes forældrene vente i omklædningsrummet, eller måske selv løbe en tur mens ungerne tumler i hallen. Et par gange i løbet af sæsonen invitere vi forældrene ind i hallen, så I kan opleve hvad vi laver, og se hvor dygtige jeres børn er blevet.

Det kan være en god ide at have en drikkedunk med vand med. Den skal stilles i siden af hallen, så vi ikke vælter i dem, når vi springer. 

Husk at komme til tiden og tisse af inden undervisningen starter

Pris: 385,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Asta May Friis Wilson

Hjælpeinstruktør på Trampolin og Spring drenge 7-10 år og Salto Mini Mix 8-9 år.

Laura Fredskild

juhlfredskild@gmail.com

Jeg hedder Laura og har fornøjelsen af, at give de aller mindste gymnaster en god introduktion til gymnastikken verden.

Jeg har undervist på mange forskellige spring-, rytme-, børne og forældre-børn hold i ca. 20 år. Derudover har jeg selv været spring-rytmegymnast fra jeg var helt lille, til jeg selv fik børn.

Jeg har stor fokus på at det skal være sjovt at gå til gymnatik, og at gymnasterne skal dygtiggøre, og sig gennem leg og bevægelse.

Jeg arbejder meget med kropsforståelse, koordination og styrkelse af grundmotorikken, da dette er grundstenene hos en hver at dygtig gymnast, eller sportsudøver i det hele taget.

Ved spørgsmål kan jeg kontaktes på telefon 25126009 eller på juhlfredskild@gmail.com