DGI Nordsjælland 10-14 Øst

Antal tilmeldte: 22/40 Årgang: 2007-2012 Pris: 1.925,00 DKK
01/09/2022 - 25/06/2023 Søndervangshallen Torsdag 17:30-19:30 Instruktør: Mie Westerlund Emilie Houmann-Hammer Henrik Nielsen Amalie Albæk
Beskrivelse

Er du mellem 10 og 14 år og elsker du gymnastik? Søger du et hold med ambitioner om at lave en fed opvisning og et fedt fælleskab? Så skal du læse videre her:

DGI 10-14 er et opvisningshold, hvor alle skal lave spring og rytme for at sammensætte en fed opvisning.

Vi skal lære hinanden godt at kende, så vi kan skabe gode venskaber på tværs af foreninger. Holdet er for både piger og drenge.

Vi træner torsdage kl. 17:30-19:30 i Søndervangshallen i Birkerød 

For at lave den fedeste opvisning har vi et krav om at man går på mindst 1 andet hold eller er hjælpetræner for at man kan blive så god som muligt! 

Vi afholder prøvetræninger de første 2 træninger, hvorefter man kan tilmelde sig, så bare mød op til første træning d. 1 september hvis du ønsker at gå på holdet 

Vi forholder os retten til at lave udtagelse hvis der dukker flere gymnaster op end der er plads til på holdet. 

Vi forventer, at opvisninger og træninger blive prioriteret. I løbet af sæsonen vil vi have 2 træningsweekender. Pt regner vi med at det bliver d.  5-6 november samt d  4 februar 

Derudover skal vi selvfølgelig til en masse opvisninger i foråret, og 10-14 stævne en hel weekend. De endelige datoer kommer ud så snart vi ved noget!

Opvisninger:

  • DGI Nordsjællands vinterstævne 

  • DGI forårsopvisning et sted i Nordsjælland 

  • DGI forårsopvisning i Farum

  •  Skjold Birkerøds forårsopvisning 

  • Galla

  • Opvisning for DGI Nordsjællands Landsdelshold

  • DGI Nordsjællands 10-14 stævne

I kontingentet er indeholdt opvisningsdragt, holdtrøje, forplejning ved træningsweekender og stævnegebyr.

Vi glæder os til at ser jer til næste sæson😊

OBS - der skal være minimum 20 tilmeldte gymnaster på holdet

Pris: 1.925,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Mie Westerlund

Emilie Houmann-Hammer

Henrik Nielsen

henrik.riise.nielsen@gmail.com

Instruktør på Salto Mini Mix, DGI Nordsjælland 10-14 Øst og Åben spring 11+

Jeg hedder Henrik og jeg er 23 år gammel.

Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 2 år gammel. Jeg har altid lavet springgymnastik, og siden jeg var 11 år har jeg lavet opvisningsgymnastik hvor Jeg startede på DGI-nordsjællands opvisningshold, hvor jeg har gået siden da. Derudover har jeg gået på Vejstrup gymnastikefterskole.


Jeg har undervist siden jeg var 13. Jeg underviser primært i spring og akrobatik. Jeg har gjort mit bedste for at få så megen uddannelse inde for gymnastikken som muligt i alt fra rytmeserier, springteknik, modtagning og opbygning af træning/opvisning. Jeg gør mit bedste for at holde mig opdateret med de nyeste teknikker og metoder. Nogle af de større kurser jeg har er: G1, G2, SMT1, ST2 og SM2.


Jeg er altid til at komme i kontakt med, på: facebook, Mail eller sms.
Mail: henrik.riise.nielsen@gmail.com

tlf: 29 26 60 53.

Amalie Albæk

amaliebrus2000@gmail.com

Hejsa, jeg hedder Amalie , jeg er 22 år gammel og er instruktør på flere hold i Skjold.

Jeg elsker gymnastik og har selv dyrket det hele livet. For mig er det vigtig at have det sjovt når man laver gymnastik og at have et godt fællesskab, mens man bliver udfordret og udfordre sig selv.

I min hverdag læse jeg til sygeplejerske. Udover skole bruger jeg det meste af min tid på at undervise gymnastik mens jeg også selv dyrker det lidt.

Jeg har igennem årene taget flere instruktøruddannelser bl.a. Gymnastik instruktør 1 (G1) og Spring sikker måtte og trampet 1, og regner med at forsætte med at uddanne mig.

I er altid velkommen til at skrive til mig på mail: amaliebrus2000@gmail.com eller mobil: 27 37 48 11, hvis der er noget jeg kan hjælpe med : )