SOMMERGYMNASTIK - SPRING 11+

Antal tilmeldte: 0/40 Alder: 11-17 Pris: 200,00 DKK
28/04/2022 - 23/06/2022 Søndervangshallen Torsdag 19:30-21:00 Instruktør: Maja Gjerum Gaarde Nielsen Henrik Nielsen Amalie Albæk Naja Kjærsgaard Jensen
Beskrivelse

Sommergymnastik 11+ er et springhold for alle over 11 år. Holdet byder på noget til alle niveauer og vi skal træner alt fra vejrmøller til dobbelt saltoer. Der er ingen opvisning, så vi skal bare have en masse sjov og springe en hel masse. Holdet er for både for dem som ønsker at træner både tirsdag og torsdag og for dem som kun ønsker at træne torsdag.

Vi vil som udgangspunkt dele hold efter alder, men opvarmningen vil foregår i fællesskab. 

Har man nogle specifikke ønsker til spring så kom og snak med os trænere. Har man nogle spørgsmål så kontakt endelig amaliebrus2000@gmail.com 

 

Mvh trænerne 

 

Pris: 200,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Maja Gjerum Gaarde Nielsen

Instruktør på Redskabsleg, TeamGym 7-12 år og Salto Girls

Hej, mit navn er Maja

Jeg har været instruktør i 3 år nu, og har desuden tager flere forskellige kurser indenfor gymnastik. Jeg tog sidste år en 10. Klasse på efterskole, hvor jeg også dyrkede meget gymnastik. Jeg er 17 år, og til dagligt går jeg i 1g på Birkerød gymnasium. Jeg har gået til gymnastik, lige så længe jeg kan huske. Og i alle de år har jeg været her i foreningen. Det er en sport jeg altid har brændt for, og nok altid vil.

Henrik Nielsen

henrik.riise.nielsen@gmail.com

Instruktør på Salto Kids og DGI Øst 10-14

Jeg hedder Henrik og jeg er 23 år gammel.

Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 2 år gammel. Jeg har altid lavet springgymnastik, og siden jeg var 11 år har jeg lavet opvisningsgymnastik hvor Jeg startede på DGI-nordsjællands opvisningshold, hvor jeg har gået siden da. Derudover har jeg gået på Vejstrup gymnastikefterskole.


Jeg har undervist siden jeg var 13. Jeg underviser primært i spring og akrobatik. Jeg har gjort mit bedste for at få så megen uddannelse inde for gymnastikken som muligt i alt fra rytmeserier, springteknik, modtagning og opbygning af træning/opvisning. Jeg gør mit bedste for at holde mig opdateret med de nyeste teknikker og metoder. Nogle af de større kurser jeg har er: G1, G2, SMT1, ST2 og SM2.


Jeg er altid til at komme i kontakt med, på: facebook, Mail eller sms.
Mail: henrik.riise.nielsen@gmail.com

tlf: 29 26 60 53.

Amalie Albæk

Instruktør på Redskabsleg, Salto Girls og Salto Teens,

Hejsa, jeg hedder Amalie , jeg er 20 år gammel og er instruktør på flere hold i Skjold.

Jeg elsker gymnastik og har selv dyrket det hele livet. For mig er det vigtig at have det sjovt når man laver gymnastik og at have et godt fællesskab, mens man bliver udfordret og udfordre sig selv.

I min hverdag går jeg i 3.g på Marie Kruse. Udover skole bruger jeg det meste af min tid på at undervise gymnastik og selv gå til det, men jeg spiller også musik en gang i mellem .

Jeg har igennem årene taget flere instruktøruddannelser bl.a. Gymnastik instruktør 1 (G1) og Spring sikker måtte og trampet 1, og regner med at forsætte med at uddanne mig.

I er altid velkommen til at skrive til mig på mail: amaliebrus2000@gmail.com eller mobil: 27 37 48 11, hvis der er noget jeg kan hjælpe med : )

Naja Kjærsgaard Jensen

naja.k.jensen@gmail.com

Instruktør på DGI Øst 10-14
Jeg har gået til opvisningsgymnastik det meste af mit liv, og nyder at undervise i såvel som selv at dyrke gymnastik.

Inden jeg kom til Skjold har jeg undervist i KIK-gymnastik og brugt et år på Sorø Gymnastikefterskole.

Jeg elsker rytme så vel som spring, og er selv aktiv gymnast.

Jeg vil altid gøre mit bedste for, at gymnastikken er en tryg og positiv oplevelse og at der er sammenhold på holdene, både når vi har træning og når der skal opvises.

Jeg har kurser i spring og pædagogik:

- Hjælpeinstruktør 1

- Spring Sikkert Måtte og Trampet 1