SOMMERGYMNASTIK Out-door træning

Antal tilmeldte: 0/40 Årgang: 1922-2005 Pris: 150,00 DKK
20/04/2022 - 22/06/2022 Birkerød Skole Onsdag 18:00-19:00 Instruktør: Helene Vilsen
Beskrivelse

Mødested: I skolegården ved hallen. 
Out-door træning er for alle over 16 år, der kan lide puls og styrketræning i frisk luft. Vi bruger området omkring Birkerød Skole på Birkerød Parkvej, hvor der er flere udfordrende legepladser, græsarealer, bakker og trapper, samt en lille skov med grene og stammer, som vi svinger, løfter, kaster og træner på. Vi løber ikke ret meget og træner hovedsaglig puls på stedet. Alle kan være med. Det er kendetegnende for denne måde at træne på, at øvelser kan udføres i flere sværhedsgrader, som jeg gennemgår, og det er tilladt at skifte mellem sværhedsgraderne undervejs, bare man holder sig igang. Har man skavanker af den ene eller anden art, siger man bare til, og så viser jeg en alternativ øvelse. På den måde bliver vi gradvist stærkere og får en bedre kondition. Lattermusklerne bliver også rørt, da vi har der sjovt.

Vel mødt med godt humør, gå på mod og et par havehandsker.

Helene Vilsen.

Out-door træning indgår ikke i rabatordningen

Pris: 150,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Helene Vilsen

helenevilsen@gmail.com

Instruktør på HIT og Out-door træning

Jeg har erfaring med rytmisk gymnastik gennem mere end 40 år.

Født i 1968 i Haderslev, gift med Klaus, og vi har boet i Birkerød siden 2000. Vi har 2 piger på 18 og 15 år. Til daglig er jeg sygeplejerske i Egedal Kommune.
Jeg træner selv næsten hver dag både TRX, styrke/puls og outdoor fitness.

Jeg har prøvet lidt forskelligt som instruktør i Skjold gymnastik siden 2004. Alt fra børnehold, familiehold, spring og rytmegymnastik og slankehold.

Siden 2014 har jeg gået på HIT hos Thomas, hvor jeg hurtigt blev den faste afløser, når Thomas ikke kunne komme. Siden sidste år har vi haft holdet sammen, selvom Thomas absolut stadig er cheftræneren ;-)

HIT er et godt og rart hold at gå på, idet vi laver aktiviteter på mange måder, så det ikke udelukkende er krævende for kroppen at bevæge sig, men også sjovt.