TeamGym piger 7-12 år

Antal tilmeldte: 0/26 Årgang: 2009-2014 Køn: Piger Pris: 1.362,00 DKK
07/09/2021 - 26/06/2022 Søndervangshallen Tirsdag 16:10-17:35Lørdag 09:30-11:30 Instruktør: Agnes Kaasgaard Jermer Maja Gjerum Gaarde Nielsen Isabella Helgogaard
Beskrivelse

LUKKET FOR TILMELDING TIL DETTE HOLD 

TeamGym piger 7-12 år (tidligere SmallStars) er et konkurrencehold for piger i alderen 7-12 år (årgang 2009-2014). Holdet er for piger, der som minimum kan lave et araberspring på bane og salto med modtagning på trampolin, og gerne vil arbejde lidt mere målrettet med gymnastikken. Vi arbejder med spring som araberspring-flik, kraftspring og salto på bane, samt salto med og uden skruer på trampolin. Da holdet er et konkurrencehold, træner holdet to dage om ugen, tirsdag og lørdag*. Holdet kommer til at deltage i 2 konkurrencer og 2 opvisninger i løbet af sæsonen 2021/2022. Vi deltager som udgangspunkt kun i konkurrencer, hvor alle må være med i alle springomgangene. Da der konkurreres i både spring og rytme, vil vi øve begge dele. Gymnasterne vil blive inddelt efter alder og niveau i 2-3 grupper af 8-12 gymnaster, da man maksimalt må være 12 på hvert hold til konkurrencerne.

Til konkurrencen skal gymnasterne have ens gymnastikdragter på. Vi skal købe nye dragter i år - dragten kommer til at koste omkring 600 kr., som skal betales udover kontingent.

Lørdagstræning er indtil videre planlagt således: 

Kan være et billede af tekst, der siger

* Fra december af træner holdet fast om lørdagen i Søndervangshallen kl. 9.30-11.30. Indtil december træner vi som udgangspunkt i pigesalen på Søholm skole, afd. Bistrup om lørdagen. Når vi træner i pigesalen på Søholm skole, afd. Bistrup, vil pigerne blive delt i 2-3 grupper efter alder og niveau, da der ikke er plads til at alle kan træne på samme tid. Træningerne i pigesalen på Søholm skole, afd. Bistrup vil foregå i tidsrummet kl. 10-13.  Træningen tirsdag ligger fast hele sæsonen.

Pris: 1.362,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Agnes Kaasgaard Jermer

Hjælpeinstruktør på TeamGym 7-12 år (tidl. SmallStars)

Jeg har lavet gymnastik fra jeg var 2 år. Startende med mor-barn, pigegymnastik, rytmisk sport gymnastik, Grand prix og nu salto teens.

Gymnastik gør mig glad og godt tilpas. Jeg glæder mig til at videregive min glæde ved gymnastik som minihjælper

Maja Gjerum Gaarde Nielsen

Instruktør på Redskabsleg, TeamGym 7-12 år og Salto Girls

Hej, mit navn er Maja

Jeg har været instruktør i 3 år nu, og har desuden tager flere forskellige kurser indenfor gymnastik. Jeg tog sidste år en 10. Klasse på efterskole, hvor jeg også dyrkede meget gymnastik. Jeg er 17 år, og til dagligt går jeg i 1g på Birkerød gymnasium. Jeg har gået til gymnastik, lige så længe jeg kan huske. Og i alle de år har jeg været her i foreningen. Det er en sport jeg altid har brændt for, og nok altid vil.

Isabella Helgogaard

isabella.helgogaard@live.dk

Instruktør på TeamGym 7-12 år (Tidl. Smallstars)

Jeg er 31 år og startede med at undervise som hjælpeinstruktør som 13-årig. Jeg har både erfaring med at undervise små og store piger i rytme og spring på alle niveauer fra begynder til konkurrence niveau.

Jeg har selv været aktiv som gymnast i mange år, også på konkurrenceniveau. Udover at undervise i lokalforeninger underviser jeg også andre instruktører i ”kvalitet i børnegymnastikken” som er et kursus der tilbydes gennem gymnastikforbundet ”GymDanmark”.