aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017
Skip Navigation Links

Hold 116 - Mor/Far/Barngymnastik 3-4 år


Hold beskrivelse

Dette hold er særlig oplagt til de yngste børnehavebørn, som har brug for, at mor eller far er med til gymnastik. Og dem som bare synes det er dejligt at være aktive sammen med deres barn.

Holdet henvender sig til forældre, der gennem leg og fysisk aktivitet, ønsker at styrke barnets motoriske udvikling og sociale kompetencer. 

Vi starter altid med en "gymnastiksang" og slutter med den samme sang. Vi arbejder med det samme emne over flere gange og veksler mellem at få pulsen op og finde ro. Vi "flyver" afsted på et flyvende tæppe til Troldeland, på stranden, bondegård mm. Dette hold er oplagt til de aktive 3 til 4 årige. 

På holdet vil der først og fremmest blive lagt vægt på styrkelse af motorikkens grundelementer (løbe, kravle, hoppe, snurre, trille, rulle, slå kolbøtter, mm.), i løbet af året vil vi bruge bolde, faldskærm, ærteposer  mm. Ca. 6 - 8 gange i løbet af sæsonen laver vi en forhindringsbane.

Det forventes at de voksne deltager aktivt og støtter børnene i at, følge de kollektive beskeder. Børn og voksne skal være omklædt hver gang. 

Det anbefales at børnene har bare fødder eller tynde gymnastiksko. Ingen smykker på og gerne opsat hår, hvis håret er langt.
Hold info

SæsonSommergymnastik 2020
Hold116 - Mor/Far/Barngymnastik 3-4 år
Målgruppe
Forudsætning
Dette hold er ikke på programmet Sommergymnastik 2020Ændringer til sæsonprogram for hold 116
Hold 
Dato 
Afvigelse 
Sted 
Ingen ændringer

TilmeldingskortDer er pt ikke åben for tilmeldinger


Kommende aktiviteter

Der er pt. ingen kommende aktiviteter


Meddelelser


Der er ingen meddelelser lige nu.