Onsdagsmotion mix-motion

Antal tilmeldte: 9/30 Årgang: 1921-2003 Pris: 845,00 DKK
01/09/2021 - 06/04/2022 Søholm skole, afd. Bistrupskolen, pigernes gymnastiksal Onsdag 18:10-19:10
Instruktør: Birgitta Warnke
Beskrivelse

Kom til motionsgymnastik for M/K hver onsdag på Bistrupskolen. Det er gymnastik for alle aldersgrupper og der er fokus på at få arbejdet hele kroppen godt igennem. Der er garanteret sved på panden,svingende musik og en god atmosfære med smil på læben og hvor der er plads til alle.

Der vil blive anvendt forskellige gymnastikformer som pilates, yoga,styrketræning, små svingende serier, som alle kan være med til. Gymnastiktimen afsluttes med udstrækning og afspænding. Jeg lægger vægt på individuel vejledning undervejs og der tages hensyn til skader og andre problematikker man som motionist kan have.

Hvis der er stemning for det vil der til juletid og til foråret være en lille sammenkomst efter træning til lidt hygge. Her holder vi foreningslivets tradition i hævd med et godt fællesskab på holdet og det at komme hinanden ved.

 

Glæder mig til at se velkendte, som nye motionister på onsdagsholdet.

 

På glædeligt gensyn

 

Birgitta Warnke

Gymnastikinstruktør.

 

Pris: 845,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Birgitta Warnke

birgitta.warnke@gmail.com

Instruktør på Onsdags mix motion

Jeg hedder Birgitta Warnke og har den store fornøjelse at være instruktør i Skjold.
Jeg har gennem det meste af mit liv været tilknyttet Skjold enten som aktiv gymnast eller som instruktør for både børn og voksne.
Jeg har holdt en pause de sidste 3 år, men er nu tilbage igen og skal undervise "mit sædvanlige hold" - motionsholdet for mænd og kvinder. Det glæder jeg mig meget til.

Der vil i undervisninger være fokus på at alle kan være med og at hele kroppen gennemarbejdes. Der vil blive sved på panden, masser af latter og traditionen tro tid til at vi hygger omkring jul og når sæsonen afsluttes

Jeg håber på gensyn med mange af mine trofaste gymnaster , såvel som nye og glæder mig til at lave gymnastik sammen med jer.