Mor/Far/Barn gymnastik for 3-4 årige

Antal tilmeldte: 40/40 Venteliste: 9 Årgang: 2019-2020 Pris: 630,00 DKK
30/08/2023 - 10/04/2024 Søholm skole, afd. Bistrupskolen, pigernes gymnastiksal Onsdag 16:45-17:30 Instruktør: Matias Bojer Rebecca Jørgensen
Beskrivelse

Mor/Far/Barn 3 - 4 årige

Dette hold er særligt oplagt til de aktive yngste børnehavebørn, som har brug for, at mor eller far er med til gymnastik. Og for dem som bare synes, det er dejligt at være aktive sammen med deres barn og selv blive udfordret.

Holdet henvender sig til forældre, der gennem leg og fysisk aktivitet, ønsker at styrke barnets motoriske udvikling og sociale kompetencer. 

På holdet vil der først og fremmest blive lagt vægt på styrkelse af motorikkens grundelementer: løbe, kravle, hoppe, hinke, snurre, trille, rulle, slå kolbøtter og div. balanceøvelser mm. I løbet af året vil vi bruge forskellige rekvisitter: bolde, faldskærm, ærteposer børnenes egne bamser m.m.

Vi veksler mellem, at få pulsen op og finde ro. Vi flyver afsted på et flyvende tæppe til forskellige lande, er på stranden/bondegården og hygger med de gamle børne lege og sanglege mm. 

I godt vejr 🌞(du får besked på en mail senest dagen inden) vil vi måske også være ude og udfordre kroppen på trapperne og boldbanen med div. gymnastik lege og andre udfordrende bevægelser. 

Det forventes, at de voksne deltager aktivt og støtter børnene i, at følge de kollektive beskeder. Børn og voksne skal være omklædt hver gang. Der må kun deltage én voksen pr. barn - søskende kan se på, men desværre ikke deltage. 

Det anbefales, at børnene har bare fødder eller tynde gymnastiksko indenfor. Ingen smykker på og gerne opsat hår, hvis håret er langt.

Mor/far/barn hold indgår ikke i rabatordningen

Pris: 630,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Matias Bojer

Instruktør Ninja Parkour og Parkour 9-11 år og
Hovedinstruktør på mor/far/barn hold

Rebecca Jørgensen

Instruktør på forældre/barn hold