Salto Teens (13-17 år)

Antal tilmeldte: 38/40 Årgang: 2006-2010 Pris: 1.375,00 DKK
29/08/2023 - 18/06/2024 Søndervangshallen Tirsdag 19:15-21:15 Instruktør: Marie Hulsrøj Philip Unold Amalie Albæk philip Runge
Beskrivelse

Salto Teens, er et hold for dig, som har mod på at være seriøs med gymnastikken og som skal være fyldet 13, senest d. 31 december 2023. Kontingent dækker både en opvisningdragt og en holdtrøje pr gymnast  Vi er et opvisningshold, som til foråret skal lave opvisninger og derfor skal have en optimeret træning hver uge. Der er plads til alle niveauer, både begynder og øvede gymnaster. Træningen vil blive tilrettelagt sådan, at alle gymnaster bliver udfordret på deres niveau! Vi skal både træne springgymnastik og rytmeserier og forbedre os begge steder. Vi har flere ekstratræninger i gennem sæsonen, som bliver annonceret i starten af sæsonen. Vi er et seriøst trænerteam, som glæder os til mange sjove og udfordrende timer i gymnastikkens tegn. Vi glæder os meget til at se jer På vegne af trænerteamet, Marie, Martin, Philip, Tina og Amalie

Pris: 1.375,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Marie Hulsrøj

marie.hulsroej@hotmail.com

Instruktør på Junior Mix
Jeg hedder Marie, er 29 år og arbejder som folkeskolelærer i Birkerød.
Jeg har 10 års erfaring indenfor undervisning i hiphop/showdans, rytmisk gymnastik samt opsætning af større koreografiske opvisninger, hvor spring, dans og akrobatik spiller sammen.
Jeg er træner på Skjold Junior Mix, hvor jeg står for hele opvisningens koreografi.

Philip Unold

Instruktør på Salto Teens

Amalie Albæk

amaliebrus2000@gmail.com

Hejsa, jeg hedder Amalie , jeg er 22 år gammel og er instruktør på flere hold i Skjold.

Jeg elsker gymnastik og har selv dyrket det hele livet. For mig er det vigtig at have det sjovt når man laver gymnastik og at have et godt fællesskab, mens man bliver udfordret og udfordre sig selv.

I min hverdag læse jeg til sygeplejerske. Udover skole bruger jeg det meste af min tid på at undervise gymnastik mens jeg også selv dyrker det lidt.

Jeg har igennem årene taget flere instruktøruddannelser bl.a. Gymnastik instruktør 1 (G1) og Spring sikker måtte og trampet 1, og regner med at forsætte med at uddanne mig.

I er altid velkommen til at skrive til mig på mail: amaliebrus2000@gmail.com eller mobil: 27 37 48 11, hvis der er noget jeg kan hjælpe med : )

philip Runge

Instruktør på Salto Teens