Out-door træning

Antal tilmeldte: 14/40 Årgang: 1923-2007 Pris: 756,00 DKK
28/08/2023 - 17/06/2024 Birkerød Skole Mandag 18:00-19:00 Instruktør: Helene Vilsen
Beskrivelse

Mødested: I skolegården ved hallen på Birkerød Skole, Birkerød Parkvej 12. Out-door træning er for alle over 16 år, der kan lide puls og styrketræning i frisk luft hele året. Omkring skolen er der flere udfordrende legepladser, græsarealer, bakker og trapper, samt en lille skov med grene og stammer, som vi svinger, løfter, kaster og træner på. Alle muskler bliver brugt og styrket, også lattermusklerne, da vi har det sjovt.  Vi løber ikke ret meget og træner hovedsaglig puls på stedet. Alle kan være med, både de der i rigtig god form og de der døjer med skavanker, idet jeg viser øvelserne i flere sværhedsgrader. Det er tilladt at skifte niveau undervejs, bare man holder sig igang. Læs evt. min profil nedenfor om træningsmetoderne. I år indgår sommersæsonen i kontingentet med reduceret pris, således du kan træne helt frem til 17. Juni 2024. Vel mødt med godt humør, gå på mod og et par havehandsker. Helene Vilsen. Out-door træning indgår ikke i rabatordningen.

Pris: 756,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Helene Vilsen

helenevilsen@gmail.com

Instruktør på HIT og Out-door træning

Jeg har været instruktør i Skjold siden 2004, og her siden 2018 trænet hold med hård motion.
Det er vigtigt for mig, at vi træner skånsomt, selvom vi træner hårdt. Vi skal kunne holde til det uden skader. Derfor går jeg op i grundig opvarmning, mobilitetsøvelser, så vi bevarer eller skaber større bevægelighed i leddene, og at vi udfører øvelserne korrekt for at undgå unødig belastning. Jeg bruger derfor tid på at vise øvelserne og korrigere deltagerne.
Det, der år efter år, får mig til at tage hold, er dog ikke udelukkende for træningens skyld. Det er fordi, det er sjovt. Vi knokler og griner, og jeg går altid glad og opløftet hjem fra træning.
Til dagligt er jeg sygeplejerske i Egedal kommune, og har boet i Birkerød siden 2000 med min familie.