SOMMERGYMNASTIK Parkour 9-11 år

Antal tilmeldte: 10/25 Alder: 9-11 Pris: 350,00 DKK
17/04/2023 - 12/06/2023 Birkerød Idrætscenter Bane 2 Mandag 17:25-18:35 Instruktør: Per Asger Bojer stensnæs Hansen Mathias Kehlan Lukas Brandi
Beskrivelse

Parkour er en sportsgren, der først om fremmest handler om at bruge kroppen til at komme frem og at lære, hvordan man hurtigst muligt gør dette. Det er grundideen ved parkour, og det er den, der lægger basis for alle de andre ting, der gør, at parkour aldrig bliver kedeligt.

Når man kan de grundlæggende ting, kan man begynde at sætte sine tricks og bevægelser sammen og lave en hel linje af dem, der gør, at man bevæger sig i et flow frem og tilbage over forhindringer. Denne del af parkour kaldes freerunning, og det er her, hvor man kan slippe sin kreativitet løs.

Det er dog vigtig, at man kan basistingene, før man begynder på de mere avancerede ting, og derfor vil der være fokus på, at man kan de grundlægende ting ordentligt, før man går videre. Derudover er det også vigtig at få en vis styrke i kroppen, så der vil indgå styrketræning i hver træning.

Holdet er for alle niveauer lige fra nybegyndere til øvede atleter fra 9-11 år. Der vil blive taget hensyn til alle, og trænerne vil arbejde på at skabe et stærkt fællesskab.

Pris: 350,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Per Asger Bojer stensnæs Hansen

perbojer@live.dk

Instruktør på Ninja og Parkour

Medlem af bestyrelsen siden maj 2022.

Uddannet gymnastik Børne gymnastik instruktør / stor trampolin / minitrampolin
Uddannet Anlægsgartner ved Tivoli Kbh. Ansat ved Lillerød kirke.

Uddannet vagt.

garder ved den kongelige livgade .

Sport Fodbold karate gymnastik

Parkourassistent .

Udannet arbejdsmiljø Repræsentant..

Mathias Kehlan

Instruktør på Ninja gymnastik og Parkour

Lukas Brandi

Instruktør på Ninja parkour og parkour 9-11 år