FitnessStep

Antal tilmeldte: 0/32 Årgang: 1922-2004 Pris: 970,00 DKK
01/09/2022 - 30/03/2023 Søndervangshallen Spejlsalen Torsdag 17:30-18:25 Instruktør: Christie Rosenberg
Beskrivelse

Timen er for dig, der gerne vil bevæge dig til lækker, målrettet musik i en energifyldt atmosfære, hvor du kan være sikker på, at tempoet er højt, du får sved på panden og samtidig et smil på læben.

Der bliver skruet på gashåndet efter sommerferien, så stepholdet bliver mere fitnesspræget end tidligere. Vi får trænet lidt mere af kroppen - og får måske endnu mere sved på 'panden'.

Musikken bliver mere 'arbejdspræget' end tidligere og udover lidt latino - pop, rock og måske noget techno og andet, der appellerer til at træne igennem. Kedeligt bliver det i hvert fald ikke 🤣

FitnessStep giver dig en sveddryppende workout som forbrænder kalorier, og sætter ekstra fokus på toning af mave, baller og lår. Arme og skuldre bliver også trænet i disse timer.

Koreografierne er anderledes end det man kender det fra traditionel step-aerobic, og musikken består af en hel række forskellige genrer og stilarter fra hele verden.

Det er en sjov, energisk og fed træningstime. Alle kan deltage. Bevægelserne forgår op/ned og omkring en stepbænk, men der indgår også få trin på gulvet. Koreografierne er lette, du skal ikke lære noget udenad – bare følge instruktørens guidning. Har du problemer med dårlige knæ eller lignende, kan alle trinene på steppen også laves på gulvet.

Pris: 970,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Christie Rosenberg

christie@pc.dk

Instruktør på FitnessStep og Zumba 2