Redskabsleg 2 (4-6 årige)

Antal tilmeldte: 25/30 Årgang: 2016-2018 Pris: 262,50 DKK
29/08/2022 - 27/03/2023 Søholm skole, afd. Bistrupskolen, pigernes gymnastiksal Mandag 17:05-17:50 Instruktør: Taniya Madani Sofie Deneke Julie Færk
Beskrivelse

Motorik og redskabsleg er holdet for børn mellem 4 og 6 år, der elsker at røre sig og have det sjovt.


Holdet har fokus på gennem sjove lege og øvelser at styrke den grundmotorik, der er så vigtig for børnenes udvikling, og på at udfordre de små kroppe. 

Så kan du lide at løbe, hoppe, kravle, krybe, trille, danse, balancere og tumle, eller vil du bare gerne blive bedre til det, så er du mere end velkommen til at komme og lege med os. 

Ud over at arbejde med grundmotorik vil der være introduktion til øvelser i springgymnastikken og brug af redskaber. Vi vil bl.a. øve os på at springe i minitrampolin, slå koldbøtter og lave vejrmøller. 

Alle børn skal have tøj på, som de kan bevæge sig i, og som ikke generer. På fødderne er det bedst at have absolut ingenting, da børnene har den bedste balance og kontakt med jorden, når de har bare tæer. Det er dog også helt i orden at have lette/tynde gymnastiksko på, men ingen kondisko eller strømpesokker. Har de langt hår, der kan være i vejen, skal dette sættes op.

 

 

 

Pris: 262,50 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Taniya Madani

Minihjælper på Redskabsleg

Sofie Deneke

Hjælpeinstruktør på Redskabsleg

Julie Færk

Instruktør på Redskabsleg og Trampolin og Spring 10-12 år