aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017
Skip Navigation Links

Hold 45 - Parkour 9- 11 år


Hold beskrivelse

Parkour er en sportsgren, der først om fremmest handler om, at bruge kroppen til at komme frem, og at lære hvordan man hurtigst mulig gør dette. Det er grundideen ved parkour og det er den der lægger basis for alle de andre ting, der gør at parkour aldrig bliver kedeligt.

Når man kan de grundlæggende ting, kan man begynde at sætte sine tricks og bevægelser sammen og lave en hel linje af dem, der gør at man bevæger sig i et flow frem og tilbage over forhindringer. Denne del af parkour kaldes freerunning, og det er her hvor man kan slippe sin kreativitet løs.

Det er dog vigtig at man kan basistingene før man begynder på de mere avancerede ting, og derfor vil der være fokus på at man kan de grundlægende ting ordentligt før man går videre. Derudover er det også vigtig at få en vis styrke i kroppen, så der vil indgå styrketræning i hver træning.

Holdet er for alle niveauer lige fra nybegyndere til øvede atleter fra 9-11 år. Der vil blive taget hensyn til alle, og trænerne vil arbejde på at skabe et stærk fællesskab.
Hold info

SæsonSommergymnastik 2020
Hold45 - Parkour 9- 11 år
Målgruppe
Forudsætning
Dette hold er ikke på programmet Sommergymnastik 2020Ændringer til sæsonprogram for hold 45
Hold 
Dato 
Afvigelse 
Sted 
Ingen ændringer

TilmeldingskortDer er pt ikke åben for tilmeldinger


Kommende aktiviteter

Der er pt. ingen kommende aktiviteter


Meddelelser


Der er ingen meddelelser lige nu.