Velkommen til Skjold Gymnastik Birkerøds nye hjemmeside.

Vi har valgt at skifte vores medlemssystem og hjemmeside ud, og vi håber meget at det vil give et bedre overblik over vores hold og vores instruktører. 

Du opretter et login øverst i højre hjørne - VÆR OPMÆRKSOM på at få indtastet din fødselsdato + år rigtigt, da det ellers kan spænde ben for tilmelding. 
Det er muligt at have familietilknytning, så man har et bedre overblik over børnenes tilmeldinger. 
Du finder alle vores hold under `Holdoversigt` og tilmelding - og så er det bare om at finde dit/dine yndlingshold. 

Du finder SommerCamp under Events øverst i menu linjen eller Arrangementer her på forsiden.  

Vi har til næste sæson valgt at skippe partoutkort ordningen for vores voksenhold, og i stedet erstatte det med en rabatordning, der gør at man som voksen gymnast betaler fuld pris for det første hold man tilmelder sig, og herefter 30% på alle de efterfølgende hold man tilmelder sig. BEMÆRK - der ydes ikke rabat på vores 2 udendørs hold, volleyhold, Floorball hold samt mor/far/barn hold. 

I børne- og unge afdelingen fortsætter rabatordningen med at man får 250 kr i rabat, hvis man tilmelder sig mere end ét hold. 

Vi glæder os rigtig meget til en ny og spændende sæson, som forhåbentligt bliver uden lige så mange restriktioner som de to sidste sæsoner - og så håber vi, at vi til foråret kan få lov til at holde vores store forårsopvisning - som vi har været snydt for de sidste 2 år. 

Med venlig hilsen 

Bestyrelsen, Skjold Gymnastik Birkerød 

Nyheder

Arrangementer

Facebook

Bliv medlem af Skjold Gymnastik Birkerød i dag

Gå til tilmelding

Vores sponsorer