aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017
Skip Navigation Links

Hold 35 - X29 Dans og rytmisk gymnastik (IKKE Fri træning)


Hold beskrivelse

X29 

Du har sikkert en hel del erfaring med gymnastik og/eller dans. Uanset din tidligere erfaring er det vigtigst, at du har lyst til at lære nyt og eksperimentere med det du kender - du er også meget velkommen på holdet, selvom du har holdt en pause og nu ønsker at komme igang igen.


Vores ugentlige træning:

Vi kombinerer rolig opvarmning, svingsekvenser og dynamisk, blødt gulvarbejde med kreative veje ind og ud af gulvet. Desuden gør vi brug af guidede improvisationer som et redskab til at udvikle fordybelse, variation og dygtiggørelse af bevægelseskvaliteter. Og vi leger med finurlige forflytninger henover gulvet, hvori der indgår spring og hop. Undervisningen indeholder en blanding af sekvenser, som vi arbejder med hver gang kombineret med elementer, som veksler fra træning til træning.

Vi arbejder målrettet mod et opvisningsprogram. Du er velkommen til at træne med på holdet, selvom du måske ikke har lyst til at tage med til opvisningerne - du skal blot være opmærksom på at træningerne har fokus på at gøre os klar til opvisningerne, der ligger i foråret.


Læringsmiljø:

I hver træning indgår der et element, der træner din evne til at lytte til dig selv og andre feks. via en guidet improvisation, en koreografisk opgave, som vi løser i fællesskab eller noget pararbejde. Med disse øvelser skaber vi et lærningsmiljø og en samværsform, der gennem tryghed og velvære støtter individuel læring og vores evne til at samarbejde.

Aflysning:

Træningen er aflyst 5. november 2019

Underviser:

Holdets underviser er Kristian Tirsgaard, der med sin alsidige uddannelse indenfor dans og bevægelse samt store undervisningserfaring tilbyder undervisning af høj kvalitet.

Kristian siger: ”Når jeg bevæger mig mærker jeg allermest, at jeg lever og jeg elsker at formidle min faglighed, nysgerrighed og passion for gymnastik og dans. Siden jeg var barn, har kreativ bevægelse været en essentiel del af mit liv. Først som DGI-spring- og rytmegymnast og de seneste 15 år har jeg beskæftiget mig med dans og bevægelse som underviser, optrædende, terapeut og koreograf i ind- og udland. Jeg lægger vægt på at vi sammen skaber et arbejdsmiljø, der bygger på arbejdssomhed, bevægelsesglæde og samhørighed".

Kristian Tirsgaard, uddannelser:

2014-2015: MA i koreografi: Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance, London.

2008-2011: Danseterapeut/Dansergia Practitioner-uddannelse: Life Energy Institute Cph.

2004-2007: BA i moderne dans: Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance, London.

1999-2000: Idrætslæreruddannelse: Paul Petersensidrætsinstitut, Kbh.Hold info

SæsonSommergymnastik 2020
Hold35 - X29 Dans og rytmisk gymnastik (IKKE Fri træning)
Målgruppe
Forudsætning
Dette hold er ikke på programmet Sommergymnastik 2020Ændringer til sæsonprogram for hold 35
Hold 
Dato 
Afvigelse 
Sted 
Ingen ændringer

TilmeldingskortDer er pt ikke åben for tilmeldinger


Kommende aktiviteter

Der er pt. ingen kommende aktiviteter


Meddelelser


Der er ingen meddelelser lige nu.