aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017
Skip Navigation Links

Hold 131 - DGI Nordsjælland Aspirant rytme17+


Hold beskrivelse

DGI Nordsjælland Aspirant rytme er for dig som er 17+, og gerne vil udvikle dig som gymnast og har masser af gå-på-mod.

 

For at gå på holdet er det et krav, at du har gået til noget gymnastik eller dans før. Det er samtidig en fordel at have minimum kendskab til sving, chassé og generelt grundgymnastik. 

Samtidig forventes det at gymnaster på DGI landsdelshold, også er aktive på et andet hold, enten som gymnast eller instruktør.

 

Målet for denne sæson er at lave et varieret opvisningsprogram med fokus på udtryk, teknik og danseglæde. Der vil være fokus på både at styrke helheden i holdet samt styrke individet. Dermed vil der være mulighed for at udvikle sig ud fra ens egne præmisser.

 

Vi skal ud og lave flere opvisninger, bl.a. Stenbrostævne, DGI’s Forårsopvisning, LandsdelsholdsGalla, hjemmeopvisning i Skjold Gymnastik Birkerød og DGI Aspirantstævnet. Der kan komme flere opvisninger til.

 

For at udvikle den bedst mulige gymnast mener vi, at kendskab til mange forskellige stilarter er grundlæggende. Derfor vil vi arbejde med alt fra klassisk gymnastik, moderne dans, gulvarbejde, en mere dansepræget stil med inspiration fra bl.a. hiphop og funk samt en redskabsserie. Vi leger stadig med tanken om hvilket redskab vi skal bruge. Vi arbejder i retning af at bruge et utraditionelt håndredskab.

 

Hvem er vi:

Marianne og Pernille (begge 25 år) har lavet gymnastik siden barnsben. Vi har lavet gymnastik sammen i mange år, både på Bornholm, hvor vi kommer fra, og i København, hvor vi bor nu. 

 

Marianne har gennem årene trænet alt fra børnehold, ungdomshold og modne damer. Marianne har i mange år gået på DGI hold bl.a. minirepshold og ynglingehold, samt gået på Vejstrup Efterskole. 

 

Pernille har trænet DGI juniorhold på Bornholm og har trænet i Skjold Gymnastik Birkerød de sidste to sæsoner. Udover at have været aktive på DGI hold, har Pernille gået på musicalhøjskole og modtaget undervisning i mange forskellige dansestilarter.

 

Vi glæder os til at træne med jer! Glæd jer til at få sved på panden, latterkramper i maven samt en masse danseglæde!

 

 
Hold info

SæsonSommergymnastik 2020
Hold131 - DGI Nordsjælland Aspirant rytme17+
Målgruppe
Forudsætning
Dette hold er ikke på programmet Sommergymnastik 2020Ændringer til sæsonprogram for hold 131
Hold 
Dato 
Afvigelse 
Sted 
Ingen ændringer

TilmeldingskortDer er pt ikke åben for tilmeldinger


Kommende aktiviteter

Der er pt. ingen kommende aktiviteter


Meddelelser


Der er ingen meddelelser lige nu.