DGI Nordsjælland Aspirant 17+

Antal tilmeldte: 0/35 Årgang: 2004-1986 Pris: 1.600,00 DKK
05/09/2021 - 22/05/2022 Søndervangshallen Søndag 18:00-20:00
Instruktør: Naja Kjærsgaard Jensen Pernille Mie Knoop Olsen Marianne Lund Sørensen jonas storm
Beskrivelse

DGI Nordsjælland Aspirant er for dig som er 17+ og gerne vil udvikle dig som gymnast og har masser af gå-på-mod.

Vær opmæksom på at tilmelding ved holdet, kræver at man minimum går på et andet hold eller er instruktør ved DGI. Det behøves dog ikke være i Skjold Gymnastik Birkerød.

 

For at gå på holdet er det et krav, at du har gået til noget gymnastik eller dans før. Det er samtidig en fordel at have minimum kendskab til sving, chassé og generelt grundgymnastik. 

 

Målet for denne sæson er at lave et varieret opvisningsprogram med fokus på udtryk, teknik og danseglæde. Der vil være fokus på både at styrke helheden i holdet samt styrke individet. Dermed vil der være mulighed for at udvikle sig ud fra ens egne præmisser.

 

Vi skal ud og lave flere opvisninger, bl.a. Stenbrostævne, DGI’s Forårsopvisning, LandsdelsholdsGalla, hjemmeopvisning i Skjold Gymnastik Birkerød og DGI Aspirantstævnet. Der kan komme flere opvisninger til.

 

For at udvikle den bedst mulige gymnast mener vi, at kendskab til mange forskellige stilarter er grundlæggende. Derfor vil vi arbejde med alt fra klassisk gymnastik, moderne dans, gulvarbejde, en mere dansepræget stil med inspiration fra bl.a. hiphop og funk samt en redskabsserie. Vi leger stadig med tanken om hvilket redskab vi skal bruge. Vi arbejder i retning af at bruge et utraditionelt håndredskab.

 

Hvem er vi:

Marianne og Pernille (begge 25 år) har lavet gymnastik siden barnsben. Vi har lavet gymnastik sammen i mange år, både på Bornholm, hvor vi kommer fra, og i København, hvor vi bor nu. 

 

Marianne har gennem årene trænet alt fra børnehold, ungdomshold og modne damer. Marianne har i mange år gået på DGI hold bl.a. minirepshold og ynglingehold samt gået på Vejstrup Efterskole. 

 

Pernille har trænet DGI juniorhold på Bornholm og har trænet i Skjold Gymnastik Birkerød de sidste to sæsoner. Udover at have været aktiv på DGI hold, har Pernille gået på musicalhøjskole og modtaget undervisning i mange forskellige dansestilarter.

 

Vi glæder os til at træne med jer! Glæd jer til at få sved på panden, latterkramper i maven samt en masse danseglæde!

 

Pris: 1.600,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Naja Kjærsgaard Jensen

naja.k.jensen@gmail.com

Instruktør på Salto Girls, Salto Kids, DGI Øst 10-14 og DGI Nordsjælland Aspirant 17+
Jeg har gået til opvisningsgymnastik det meste af mit liv, og nyder at undervise i såvel som selv at dyrke gymnastik.

Inden jeg kom til Skjold har jeg undervist i KIK-gymnastik og brugt et år på Sorø Gymnastikefterskole.

Jeg elsker rytme så vel som spring, og er selv aktiv gymnast.

Jeg vil altid gøre mit bedste for, at gymnastikken er en tryg og positiv oplevelse og at der er sammenhold på holdene, både når vi har træning og når der skal opvises.

Jeg har kurser i spring og pædagogik:

- Hjælpeinstruktør 1

- Spring Sikkert Måtte og Trampet 1

Pernille Mie Knoop Olsen

pemko_12@hotmail.com

Instruktør på DGI Nordsjælland Aspirant 17+

Jeg hedder Pernille og er 26 år. Jeg læser kandidat i musikvidenskab og dansk på Københavns Universitet. Jeg har gået til gymnastik, ligeså lang tid jeg kan huske. Først som springer, men i de sidste mange år har jeg beskæftiget mig med rytmisk gymnastik og dans. Jeg har været træner i Skjold i 2 år nu med mit eget rytmiske gymnastikhold, men i år bliver holdet til et DGI aspirant hold. Desuden har jeg gået på højskole i Snoghøj, hvor jeg modtog undervisning i ballet, jazzballet og moderne. Jeg deltager regelmæssigt i forskellige dansekurser og elsker at dygtiggøre mig og få inspiraton fra mange forskellige steder. Udover at træne I Skjold, går jeg også selv på et gymnastikhold der hedder Hjemve.


Udover at have trænet i gymnastik, har jeg også været koreograf to gange på mit universitets musical, og været vikar i Skjold for Hip Hop og street dance.


Jeg elsker at træne gymnaster og udfordre dem, så de udvikler sig og viser det bedste de kan til opvisninger!

Marianne Lund Sørensen

mals-mus@hotmail.com

Instruktør på DGI Nordsjælland Aspirant 17+

Jeg hedder Marianne, og jeg er lige fyldt 26.

Jeg har gået til gymnastik hele mit liv. Jeg har både været aktiv i lokalforeninger og på DGI-hold, hvor jeg blandt andet har gået på Minirep-hold. I 2009/2010 var jeg på Vejstrup Efterskole, hvor jeg fik udvidet min gymnastiske horisont endnu mere. Som 14-årig begyndte jeg også at være træner, og jeg har gennem tiderne haft alt fra børnehold til ældre damer. I 2017 var jeg træner for et hold, som jeg havde med til Landsstævne - det var en rigtig god oplevelse! Jeg er stadig selv aktiv gymnast på et kollektivt ledet hold, hvor jeg (næsten) altid er med til at lave en serie.

Jeg har bred erfaring med forskellige stilarter, men jeg kan godt lide at nørde med teknikken. Som træner arbejder jeg meget med at give feedback, som passer til den enkelte gymnast. Jeg ønsker at give min glæde til gymnastikken videre til mine gymnaster. Gymnastik er hårdt, men det skal være sjovt!

jonas storm