SOMMERGYMNASTIK - SPRING FOR 10-13 ÅRIGE

Antal tilmeldte: 0/50 Alder: 10-13 Pris: 150,00 DKK
19/04/2022 - 21/06/2022 Søndervangshallen Tirsdag 17:40-19:10 Instruktør: Agnes Kaasgaard Jermer Julie Kirstine Kolind Haunsø Maja Gjerum Gaarde Nielsen Malene Ha My Kirk Christiansen Jessica Højrup Ralph Camilla Müller Hansen Amalie Albæk
Beskrivelse

Sommergymnastik for piger og drenge 10-13 år, om tirsdagen er et hold hvor vi skal lege, springe og have en masse sjov. Til sommer gymnastikken vil vi kun have fokus på spring og ingen opvisning. Vi kommer derfor til at springe en hel masse, både noget teknik og en masse fuld spring. Vi skal bl.a. øve håndstand, vejrmøller, overslag, saltoer, skruer, araberspring, flik-flak og baglænder. 

Holdet er for alle uanset niveau, nogle træninger vil vil være blandet på tværs af niveau, og andre træninger vil vi være opdelt i niveau så alle får det maximale ud af træningen. 

Ønsker man at trænere flere gange om ugen kan man også melde sig til holdet Sommergymnastik 11+ om torsdagen 

Når du møder op til træningen så husk opsat hår (grundet sikkerhed), drikkedunk, bare tær eller springsko/sokker og godt humør😉

Vi glæder os meget til at se jer! 😊

Hvis der er nogle spørgsmål til holdet så skriv endelig en mail til amaliebrus2000@gmail.com 

Hilsen trænerteamet Amalie, Camilla, Agnes, Maja, Julie, Jessica og Malene

Pris: 150,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Agnes Kaasgaard Jermer

Hjælpeinstruktør på TeamGym 7-12 år (tidl. SmallStars)

Jeg har lavet gymnastik fra jeg var 2 år. Startende med mor-barn, pigegymnastik, rytmisk sport gymnastik, Grand prix og nu salto teens.

Gymnastik gør mig glad og godt tilpas. Jeg glæder mig til at videregive min glæde ved gymnastik som minihjælper

Julie Kirstine Kolind Haunsø

Instruktør på Salto Kids og Salto Girls

Hej, mit navn er Julie.

Jeg er 15 år gammel og går i 9. klasse på Marie Kruses Skole.

Jeg har gået til gymnastik, siden jeg var helt lille, og jeg er gymnast på Salto teens.

Jeg bruger meget af min fritid på idræt, og jeg håber, at jeg kan give jer en ligeså stor interesse for gymnastik, som jeg selv har!Mange hilsener

Julie

Maja Gjerum Gaarde Nielsen

Instruktør på Redskabsleg, TeamGym 7-12 år og Salto Girls

Hej, mit navn er Maja

Jeg har været instruktør i 3 år nu, og har desuden tager flere forskellige kurser indenfor gymnastik. Jeg tog sidste år en 10. Klasse på efterskole, hvor jeg også dyrkede meget gymnastik. Jeg er 17 år, og til dagligt går jeg i 1g på Birkerød gymnasium. Jeg har gået til gymnastik, lige så længe jeg kan huske. Og i alle de år har jeg været her i foreningen. Det er en sport jeg altid har brændt for, og nok altid vil.

Malene Ha My Kirk Christiansen

Hjælpeinstruktør på Salto Girls

Jessica Højrup Ralph

Hjælpeinstruktør på minispringer

Camilla Müller Hansen

Instruktør på Salto Girls

Mit navn er Camilla Müller Hansen
Jeg er en 21 årig pige som elsker at lære fra mig, og undervise børn og unge. Jeg vil sige jeg er opvokset i forenigen, da jeg har gået til gymnastik siden jeg kan huske. Når jeg ikke dyrker gymnastik eller underviser i det, går jeg på Birkerød Gymnasium. I er altid velkommen til at tage kontakt til mig, hvis I har spørgsmål eller er i tvivl om noget. :)). Håber vi ses!

Kurser:
Hjælpeinstruktør kursus 1,
Gymnastik grunduddannelse 1 og 2 af 14 dages varighed
Trampolin kursus
Bane kursus
Fanebære kursus

Vigtige oplysninger:

Telefon nummer: 29796005 Mail: milla.m.hansen@gmail.com

Amalie Albæk

Instruktør på Redskabsleg, Salto Girls og Salto Teens,

Hejsa, jeg hedder Amalie , jeg er 20 år gammel og er instruktør på flere hold i Skjold.

Jeg elsker gymnastik og har selv dyrket det hele livet. For mig er det vigtig at have det sjovt når man laver gymnastik og at have et godt fællesskab, mens man bliver udfordret og udfordre sig selv.

I min hverdag går jeg i 3.g på Marie Kruse. Udover skole bruger jeg det meste af min tid på at undervise gymnastik og selv gå til det, men jeg spiller også musik en gang i mellem .

Jeg har igennem årene taget flere instruktøruddannelser bl.a. Gymnastik instruktør 1 (G1) og Spring sikker måtte og trampet 1, og regner med at forsætte med at uddanne mig.

I er altid velkommen til at skrive til mig på mail: amaliebrus2000@gmail.com eller mobil: 27 37 48 11, hvis der er noget jeg kan hjælpe med : )