aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017
Skip Navigation LinksForsiden > Kontakt > Nyhedsfeeds
Cookies
Spørgsmål og svar

Vejledning i at abonnere på RSS NyhedsfeedsHvad er RSS?

RSS (Real Simple Syndication) er en teknik, som du kan bruge til at hente nyheder ind fra hjemmesider til din computer. I stedet for at du hver dag skal klikke dig ind på en masse hjemmesider for at holde dig ajour med nyhederne, kan du abonnere på disse via det lille orange symbol, og få dem serveret i en RSS nyhedslæser.

Kom i gang med at bruge en RSS nyhedslæser

En nyhedslæser er en funktion, der kan læse opdaterede nyheder fra forskellige nyhedskilder, som man selv udvælger. De nyere versioner af Internet Explorer og Mozilla Firefox har indbyggede nyhedslæsere der tilbyder dig automatisk håndtering af dine abonnementer, bare du klikker på det lille orange ikon.
Google tilbyder en gratis internetbaseret nyhedslæser. Derudover findes en række andre gratis nyhedslæsere på nettet, som man alternativt kan installere.
Mange e-mail programmer, som f.eks. Outlook 2007, kan også indlæse nyheder på samme måde som mails.

Hvordan abonnerer jeg?

Det smarte ved at bruge en browserindbygget nyhedslæser er at man i browseren oftest vil have en knap man kan trykke på, når man er på et site, man gerne vil abonnere på.
Ellers følger du nyhedslæsernes vejledning i at abonnere, men det går typisk bare går ud på at trække URL'erne (web-adresserne) på RSS feeds'ene ind i et felt og trykke "tilmeld" eller "subscribe".

Mere info

Se video om hvordan man kan læse nyhedsfeeds i Internet Explorer

Se video om hvordan man kan læse nyhedsfeeds i Firefox

Se video om hvordan man kan læse nyhedsfeeds i Outlook 2007

Se video om Googles nyhedslæser eller besøg Google Reader's hjemmeside

.