aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017
Skip Navigation Links
Cookies
Spørgsmål og svar
Tilmelding
Du kan tilmelde dig på flere måder. Læs mere

Hold 730 - Sommertræning X29


Hold beskrivelse
5 tirsdag aftener med alsidig træning, der kombinerer elementer fra traditionel rytmisk gymnastik, moderne dans og improvisation.

Træningen er for dig, der er vant til at dyrke gymnastik og/eller dans - og som har lyst til at eksperimentere og blive udfordret bevægelsesmæssigt.

Vi kombinerer rolig opvarmning, svingsekvenser og dynamisk, blødt gulvarbejde med kreative veje ind og ud af gulvet. Og vi leger med finurlige forflytninger henover gulvet, hvori der indgår spring og hop. Vi gør brug af guidede improvisationer som et redskab til at udvikle fordybelse og variation af forskellige bevægelseskvaliteter.

De  5 træninger er en forlængelse af vores foregående sæson - dog arbejder vi med nyt bevægelsesmateriale og vi velkommer nye deltagere 

"Et kendetegn ved mit pædagogiske virke er at jeg lægger vægt på at vi sammen skaber et arbejdsmiljø, der fanger alle og bygget på dedikation og bevægelsesglæde".


Kristian TirsgaardHold info

SæsonSæson 2017 - 2018
Hold730 - Sommertræning X29
Målgruppe
Forudsætning
Dette hold er ikke på programmet Sæson 2017 - 2018Ændringer til sæsonprogram

Der er pt ingen ændringer


TilmeldingskortDer er pt ikke åben for tilmeldinger


Kommende aktiviteter

Der er pt. ingen kommende aktiviteter


Meddelelser


Der er ingen meddelelser lige nu.