aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017
Skip Navigation Links
Cookies
Spørgsmål og svar
Tilmelding
Du kan tilmelde dig på flere måder. Læs mere

Hold 25 - HIT - High Intensity Training


Hold beskrivelse

 

HIT – grundtræning

HIT kan stå for Høj intensiv træning, High intensity training, Højt individualiseret træning eller Hyggelig (på den hårde måde;-) intelligent træning og meget gerne Højest inspirerende træning;-) 

Målet er effektiv og varieret træning for hele kroppen med vægt på både kondition og styrke krydret med lidt koordination og bevægelighedstræning og evt. en enkelt udfordring i ny og næ. Målet er også at alle bliver udfordret på præcis deres eget niveau og at der er plads til alle uanset alder, køn og træningsniveau. Der skal være udfordring og støtte til utrænede såvel som Olympiske atleter.

Indholdet er grundtræning med inspiration fra Crossfit, cirkeltræning, skigymnastik, Tabata, gymnastik og flere andre aktiviteter. Der vil altid være elementer som presser pulsen op samt forskellige variationer af styrketræning. Vi bruger primært kroppen som belastning og arbejder med forskellige "belastningsgrader" i øvelserne så alle kan være med og alle kan arbejde hele tiden. Træningen foregår indendørs og vi bruger (hit-) musik til stort set alle øvelser.

Rammen er at vi træner på et hold og nyder godt af at yde en indsats sammen. Det betyder at alle bidrager til energien i træningen så der er god stemning og vi alle kan yde mere når vi knokler i fællesskab. Sammen er vi stærke og bliver endnu stærkere!

Det vil være super godt med et stort hold af entusiastiske atleter så tag en ven eller veninde med. De eneste krav er gåpåmod, et smil til de andre deltagere (og gerne træneren) og lidt indendørs træningstøj/sko (anything goes). Så garanterer jeg, at der bliver mulighed for at svede og smile – så kommer formen lige så stille.

Vel mødt – Thomas Piaster.

Aflysninger

Der kan forekomme aflysninger i forbindelse med afholdelse af terminsprøve i søndervangshallen. Datoen kendes endnu ikke.

 
Hold info

SæsonSæson 2017 - 2018
Hold25 - HIT - High Intensity Training
Målgruppe
Forudsætning
InstruktørThomas PiasterThomas Piaster
Aktuel pris520 DKK
Aktuel ris for pensionister450 DKK
Træningsperiode06-09-2017 - 11-04-2018
Træningssted og tidBirkerød Skoles halOn 20:00-21:20Ændringer til sæsonprogram

Der er pt ingen ændringer


Tilmeldingskort
Tilføj hold 25 til tilmeldingskortet (Få ledige pladser)


Du har endnu ikke valgt nogen hold


Kommende aktiviteter

Der er pt. ingen kommende aktiviteter


Meddelelser


Der er ingen meddelelser lige nu.