aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017 aa.foraarsopvisning_2017
Skip Navigation Links
Cookies
Spørgsmål og svar
Tilmelding
Du kan tilmelde dig på flere måder. Læs mere

Hold 1 - Mor/Far/Barngymnastik 4- 5 år


Hold beskrivelse

Dette hold er særlig oplagt til de yngste børnehavebørn, som har brug for, at mor eller far er med til gymnastik. Og dem som bare synes det er dejligt at være aktive sammen med deres barn.

Holdet henvender sig til forældre, der gennem leg og fysisk aktivitet, ønsker at styrke barnets motorik og sociale kompetencer.

Vi starter altid med en "gymnastiksang" og slutter med den samme sang. Vi arbejder med det samme emne 2-4 gange og veksler mellem at få pulsen op og finde ro. Vi leger bl.a., at vi rejser ud i verden, tager til Afrika, Troldeland, på besøg på en bondegård. Dette hold er oplagt til de aktive 3 til 5 årige.

På holdet vil der først og fremmest blive lagt vægt på styrkelse af motorikkens grundelementer (løbe, kravle, hoppe, snurre, trille, rulle, slå kolbøtter, mm.), i løbet af året vil vi bruge faldskærm, ærteposer og ca. 6-8 gange i løbet af sæsonen laver vi forhindringsbane.

Det forventes at de voksne deltager aktivt og støtter børnene i at følge de kollektive beskeder. Børn og voksne skal være omklædt hver gang. Det anbefales at børnene har bare fødder eller tynde gymnastiksko.
Hold info

SæsonSæson 2017 - 2018
Hold1 - Mor/Far/Barngymnastik 4- 5 år
Målgruppe
ForudsætningIngen
InstruktørMarianne LundMarianne Lund
HjælpeinstruktørChristina Müller HansenChristina Müller Hansen
 Naja KaleshNaja Kalesh
Aktuel pris435 DKK
Træningsperiode06-09-2017 - 11-04-2018
Træningssted og tidBistrupskolens pigesalOn 16:55-17:45Ændringer til sæsonprogram

Der er pt ingen ændringer


Tilmeldingskort
Tilføj hold 1 til tilmeldingskortet


Du har endnu ikke valgt nogen hold


Kommende aktiviteter

Der er pt. ingen kommende aktiviteter


Meddelelser


Der er ingen meddelelser lige nu.